PPC Pallets Vriescheloo 3 PPC Pallets Vriescheloo 12 PPC Pallets Vriescheloo 7 PPC Pallets Vriescheloo 14 PPC Pallets Vriescheloo 9 PPC Pallets Vriescheloo 1 PPC Pallets Vriescheloo 8 PPC Pallets Vriescheloo 13 PPC Pallets Vriescheloo 5 PPC Pallets Vriescheloo 11 PPC Pallets Vriescheloo 10 PPC Pallets Vriescheloo 2 PPC Pallets Vriescheloo 6 PPC Pallets Vriescheloo 4

Waar we voor staan

Totaaloplossing

PPC Pallets biedt een totaaloplossing voor ieder verpakkingsvraagstuk. Van eenvoudige pallets tot de meest complexe verpakkingen. Wij produceren in onze eigen fabriek alle soorten pallets, speciale pallets, kleine series, kisten, kratten, boxen, schragen en andere op klantwens gemaakte verpakkingen.

Voor onze klant kunnen wij het complete transport verzorgen van de te verpakken goederen. Tevens kunnen wij alle benodigde formaliteiten voor internationaal transport voor de klant regelen.

Ontwerp

Wij ontwerpen en ontwikkelen speciale verpakkingen in alle soorten en maten. Middels moderne technieken zijn wij in staat specifieke sterkteberekeningen te maken. Indien nodig werken wij samen met een technisch ingenieurs- en ontwerpbureau, om voor onze klant een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken in ontwerp en technische uitvoering.

Wij kunnen op basis van door de klant aangeleverde constructietekeningen speciale (industriële) verpakkingen construeren voor opslag, intern transport, luchtvracht of zeevracht en exceptioneel transport.

Productie

Wij beschikken over moderne machines en gereedschappen waarmee ieder gewenst product kan worden gemaakt. De verpakkingen worden hoofdzakelijk vervaardigd van hout. Wij kunnen verpakkingen voorzien van speciale interieurs (schuim, karton, folie) om producten tijdens transport en opslag te beschermen.

Verpakken op locatie / Stuwen van containers

Wij hebben veel ervaring in het op locatie bij de klant verpakken van goederen als machines, voertuigen en andere producten. Het verpakken van precaire, zware of volumineuze producten kunnen wij eveneens probleemloos en precies uitvoeren.

Wij kunnen op iedere gewenste locatie containers stuwen en inpakken. De te transporteren producten kunnen wij voorzien van alle noodzakelijk beschermingsmiddelen en registratiesystemen. Wij verpakken en stuwen containers op iedere locatie in geheel Nederland, Duitsland en België.