PPC Pallets Vriescheloo 1 PPC Pallets Vriescheloo 4 PPC Pallets Vriescheloo 7 PPC Pallets Vriescheloo 3 PPC Pallets Vriescheloo 6 PPC Pallets Vriescheloo 2 PPC Pallets Vriescheloo 12 PPC Pallets Vriescheloo 11 PPC Pallets Vriescheloo 5 PPC Pallets Vriescheloo 8 PPC Pallets Vriescheloo 13 PPC Pallets Vriescheloo 14 PPC Pallets Vriescheloo 9 PPC Pallets Vriescheloo 10

Wie we zijn

Historie

PPC Pallets is in 1987  opgericht door de heren Ter Beek en Ferrari. Sinds die tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerd en gespecialiseerd productiebedrijf voor pallets, kisten, kratten en andere speciale verpakkingen.

PPC Pallets beschikt over een productielocatie in het Groningse Vriescheloo. In Deventer staat een zusteronderneming, ook PPC Pallets geheten. Door productiefaciliteiten op twee locaties te hebben is de klant, bij eventuele calamiteiten, op een van de locaties altijd zeker van de levering van zijn product.

Kernactiviteiten

De kernactiviteit van PPC Pallets is het leveren van alle soorten en maten en klantspecifieke pallets voor verschillende soorten afnemers. Het gaat hierbij zowel om transport-, als ook opslagpallets. Daarnaast ontwerpen en produceren wij speciale verpakkingen op maat. Wij zijn specialist in het leveren van kleine series en speciale maten.

PPC Pallets Pand PPC Pallets Personeel